Samliv, slørhaler og styremøter

Nå begynner leiligheten å ta form. Alle gavene er kommet i hus, og vitrineskapet står klart til bruk. Akkurat nå føles det som om det eneste vi gjør er å bære papp ut i containeren… Men stort sett så storkoser vi oss. Av og til bare koser vi oss… En ting som er overmåte bra med å være gift er at styremøtene med Senitstyre er mye enklere å organisere. Slipper å tenke på når vi skal ha det, eller hvor det skal være.

– Styremøte før Forsamlingsweekend –

– Vafler går visst aldri av moten… –

Ellers har hverdagslivet begynt å ta form. Selv om vi ikke spiser vafler hver dag så er i alle fall jeg stooorfornøyd med det nye vaffeljernet vi fikk til bryllupet. Vi fikk tre, men beholdt bare det ene selv om tre hadde vært himla greit med mange gjester. Jeg har jo god trening fra militæret å steke vafler, og var en stund skikkelig lei vafler. For å si det sånn! Men nå kjenner jeg at lysten på vafler er tilbake. De var kjempegode!

Slørhalene våre lever i beste velgående, og er fremdeles søte og fine der de svømmer rundt i bollen sin. De har til og med fått navn. Nemo er den orange, og har sikkert noe ufrivillig fått kjønnet gutt. Den hvite ble jo da automatisk en jente og er døpt Nemi. Så nå er vi Kristin, Øystein, Nemo og Nemi.

– Nemo og Nemi –

Og for noen av mine faste lesere så kommer bloglisten min tilbake litt sånn etterhvert. Begynte med to viktige… 😀

Interessant? Del videre!

  2 comments

  1. Jon Amador sier:

   goooood stemning

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *