Steik altså! (How to: Steik)

Det er så flott med søndag! I dag har jeg tilberedt min første steik i hele mitt liv. Så får vi håpe den smaker som den skal. Utrolig hva man kan få tid til før man fyller 30.

For de som tenker at dette var avansert, det er mindre avansert enn man skulle tro. Følger du disse 5 enkle punktene skal det være i boks.

How to: Steik

1. Kjøp steik
2. Ovnen skal være 175 grader. (50 grader mindre enn grandiosaen)
3. Gni inn steiken med salt og pepper.
4. Steketermometer stilles inn på 76 grader
5. Sette steiken inn i ovnen sammen med 7-8 dl vann og vent til steketermometeret piper.

Ferdig!
Ta ut steiken, og vent litt før du deler den i passe biter for så å putte den i munnen.
(Husk å fjerne steketermometeret…)

NAM NAM!

Interessant? Del videre!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *